КИТАЙСКА ИНВЕСТИЦИИ - An Overview– Когато държавата е превзета от мафията, когато корупционните практики и злоупотребите с власт са ежедневие, когато тези, които коват законите, ги „коват” в защита на своите интереси, а не тези на обществото – тогава къде е правото? Кое е законът? Законно ли е да спазвате закони, противоречащи на обществения интерес, на морала, на справедливостта?

Господ също е българин. Българите не само са имали държава, която е граничела с три морета, но и по времето, когато са цивилизовали света, са обиколили територии, граничещи с четири океана. Всички цивилизации водят началото си от българите. Българите са и първите европейци в Европа. Българите създават най-точния календар на планетата, по който и в момента се сверяват всички атомни часовници в света. Българите са създали не само азбука, но и арабските и римските цифри.

Комисията за защита от дискриминация излезе със специално изявление относно възможността и правилата за наемане на правителствения Еърбъс от частни лица, било то юридически или физически.

Защо да не можете самите вие да направите такива хартийки и да ги използвате по същия начин, по който ги използват лихварите? Ако направите това, което правят лихварите вие ще бъдете хвърлен в затвора, защо тогава те не са там?

и това им е малко – те желаят вашата смърт и смъртта на децата ви, на всичките ви роднини. Само така ще можете да се отървете от дълговете си.

– Как виждате бъдещето на България и има ли тя бъдеще въобще?

Забелязали ли сте, че всеки опит да се превърнете в сплотен колектив, бива блокиран и потъпкван моментално? Че всеки, който познава правата си и се опитва да ги защитава, става жертва на чувството на безнаказаност у тези грабители и бива на часа изхвърлен на улицата? Че във вашата фирма законите в държавата не важат? Че всеки опит, всяка отронена дума за синдикат, стачки, протести, биват смазани най-брутално и безскрупулно? Откъде идват печалбите на вашите капиталистически господари, ако вие работите толкова лошо и некачествено, колкото те се опитват да ви втълпят?

Ако искате да ме отразявате, ще трябва да си плащате. Да си плащате защото сте частна медия, наблягам частна и печелите от това което правите. Да си плащате, защото всичко което правите го правите за пари. Е аз не желая да ме отразявате. Отразявайте се сами в огледалото! Успех!

Това е една огромна лъжа. Не е нужно да работите за жълти стотинки, за да просперирате, това е невъзможно, това е противоречие. По-скоро някой иска да ви продаде като роби. Ако работодателят ви иска да е конкурентоспособен, той трябва да реинвестира печалбата си в нови технологии и в обучение на персонала, а не в хотели, палати, коли и любовници. Ако държавниците искат да развиват икономиката, трябва да инвестират в образование, образование и пак образование, в развитието на модерни технологии.

За да ускорим лечението, е необходимо лечебният клип да се излъчва в най-гледаното време, както и да се повиши цената на есемеса правопропорционално на намаляването на шрифта, с който се изписва.

Всеки, който влага пари в банка, поробва някого, който трябва да изработи лихвата която му е обещана, дори и този някой въобще да не знае за този влог или дори да не е чувал за банката. Ние сме единствените, които печелим от този финансов механизъм – веднъж, като си подсигуряваме притежаването на труда им и втори път, като отново доброволно получаваме парите, които сме им дали за заплащане на труда – уж за съхранение и печалба, а всъщност отново и отново им ги предоставяме обратно, но вече срещу огромна лихва под формата на уж “изгодни” кредити, но всъщност изгодни единствено за нас.

Тези лица критикуват постоянно нашите действия, манипулират обществото и се опитват по недемократичен начин да въздействат върху политиката на нашето демократично избрано правителство. Смятам, че тази практика трябва да бъде преустановена, но затова от наша страна са необходими редица действия, едно от които е по-масираното ни присъствие в тези социално-информационни среди. Казано по-просто, ние ще се борим да вдигнем нашия рейтинг в социалните мрежи, съответно сред обществото, което ги ползва.

Това е порочен кръг. Кръг, от който може да излезе само истинският човек, този който знае, че за да се наречеш човек, не е достатъчно да си нахранен, облечен и сексуално задоволен, но и да можеш да мислиш самостоятелно, да се бориш за това, в което вярваш, и най-вече да можеш да се жертваш в името на даден идеал. Само човек може да се жертва в името на осъществяването на дадена идея, на определен идеал, и само този, който реално е участвал в борбата за промяна на света към по-добро, съгласно собствените си разбирания и вътрешна убеденост, само той може да каже, че е изпитал дълбочината на чувствата, който е способен да изпита човек, само той може да каже, че е живял, независимо от възрастта си.

В момента, когато този бяг спреше, Капиталът бе обречен, той се свиваше и загиваше. И тези, които го притежаваха, измисляха все нови и нови инструменти, нови и нови пребивавания където Капиталът да расте. Те измислиха цял един нов виртуален свят, като смятаха, че той ще ги спаси, че ще помогне капиталът им check here да расте безгранично и така ще гарантира властта им над живота, но, уви!, надеждите им бяха попарени. Всеки път, когато капиталът спреше своето движение, уверен, че е намерил спасение, той се раздуваше неимоверно и накрая се пръскаше, оголвайки своята куха същност и погубвайки милиони човешки съдби.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *